Vatandaş değişim istiyor

Saadet Partisi (SP) Malatya İl Başkanı Osman Marasalı, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirterek, 'Vatandaşı gezdikçe bu mevcut durumun tamamıyla değişeceğine olan inancım bugün bir kez daha arttı' dedi.

Vatandaş değişim istiyor

Marasalı, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında beraberinde partisinin milletvekili adaylarıyla birlikte Kanalboyu Caddesindeki vatandaşlara ziyarette bulundu. Marasalı, “Kanalboyu esnafını ve halkımızı ziyaret ettik. Burada yaşanan sıkıntıları halkımıza anlatıyoruz partimizin görüşlerini ifade ediyoruz. Her ne kadar bizi medyada yanlış şekilde tanıtsalar da söylediklerimizi başka taraflara çekseler de halka işin aslını anlatıyoruz. Bugün tüketime yöneltilen, hizmet sektörüne yöneltilen kaynakların üretim sektörüne yöneltilmemesi halinde burada eğlenen bu gençlerin yarın iş bulamayacağını eğitim camiasının yerle yeksan olduğunu anlatıyoruz. Onlardan da çok olumlu dönüşler alıyoruz. Benim Haziran ayında bu mevcut durumun tamamıyla değişeceğine olan inancım bugün bir kez daha arttı. Gençlerin gözündeki o ışık, umut vaat eden söylemleri beni oldukça umutlandırdı. Umut ediyorum inşallah 25 Haziran sabahı bambaşka bir Türkiye’ye uyanacağız. İnsanlarımız üzerindeki karamsarlığı, baskıyı, despotluğu çıkarıp atacağız diye umut ediyoruz” dedi.

İktidar bir korku ortamı yaratmış

Saadet Partisi Malatya 2. sıra milletvekili adayı Abuzer Göğüs de, “Ziyaretlerimiz devam ediyor ama önümüzde çok garip bir seçim var. Halk bir isyan içinde bunu belirtmiyor. Bunun nedenini de iktidar hazırlıyor.  Yani iktidar bir korku ortamı yaratmıştır. Görüştüğümüz bir iş yerindeki vatandaşların hepsi şuandaki mevcut Malatya milletvekillerinin hepsine karşı tepkili ‘Büyük ihtimalle size oy vereceğiz’ diyorlar ama korku ortamından dolayı kimse kimseye söylemiyor vatandaşımız bana bu durumu anlatırken bile zorlanarak söylüyor. Yani bir dip dalga var. Bunun olumlu bir meyve vereceğini görüyoruz. Herkesin beklentisi bir iç kargaşa olmadan bir el değişimi olmasını istiyorlar. İnşallah vatandaşın bu temennileri gerçekleşecek. Bugün bir kez daha inandım, bugün partimizin iktidara geleceğini ve Malatya’dan da 3 vekil bekliyoruz” şeklinde konuştu.