Valilik Uyardı: 2'inci Duyuruya Kadar Trafiğe Çıkmayın!

Malatya Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle motosiklet, elektrikli scooter/bisiklet ve motorlu bisikletlerin ikinci bir duyuruya kadar trafiğe çıkmamasını tavsiye etti.

Valilik Uyardı: 2'inci Duyuruya Kadar Trafiğe Çıkmayın!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya’da dondurucu hava etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan verilere göre, yarın don olayı ve aşırı buzlanma bekleniyor. 

Valilik Uyardı: 2'inci Duyuruya Kadar Trafiğe Çıkmayın!

Bu kapsamda açıklama yapan Malatya Valiliği, motosiklet, elektrikli scooter/bisiklet ve motorlu bisikletlerin ikinci bir duyuruya kadar trafiğe çıkmamasını tavsiye etti.

Valilik Uyardı: 2'inci Duyuruya Kadar Trafiğe Çıkmayın!

Valilik tarafından yayınlanan duyurunun detayları şu şekilde:

“İlimiz genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları ve trafik güvenliğini tehdit eden durumlar sebebiyle, Valiliğimizce motosiklet, elektrikli scooter/bisiklet ve motorlu bisikletlerin ikinci bir duyuruya kadar trafiğe çıkmaması tavsiye edilmektedir.

Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması ile trafik düzeninin sağlanması amacıyla alınmış olup, ilgili tüm kişi ve kuruluşların bu tedbire titizlikle riayet etmesi gerekmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.”

.