Ünlü voleybolcular Malatya'da

15-16- 17 Mart tarihleri arasında Malatya'da ünlü 8 takımın katılacağı 2018-2019 Voleybol Sezonu AXA Sigorta Kupa Voley Erkekler finalinin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Ünlü voleybolcular Malatya'da

Özel bir otelde düzenlenen basın toplantısına Türkiye Voleybol Federasyon Başkanı Akif Üstündağ ve sponsor AXA Sigorta CEO Yavuz Ölken ve takım kaptanları katıldı. Toplantıda konuşan Türkiye Voleybol Federasyon Başkanı Akif Üstündağ turnuva hakkında bilgiler verdi. Üstündağ, 8 takımın mücadele edeceğini hatırlatarak, organizasyonda dolu tribünlerle voleybol ziyafeti beklediklerini söyledi. Üstündağ, “Bu ziyafeti hep birlikte izleyicilerimizle seyredeceğiz diye düşünüyorum.  Burada TRT ye teşekkür ediyorum müsabakalarında canlı yayın yayınlaması ve bizlerle birlikte olması çok önemlidir. Bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Değer katmak istiyoruz

AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, Malatya’da büyük bir heyecan başladığını ve bu heyecana destek oldukları için mutluluk duyduklarını ifade etti. Ölken, “Axa grubu olarak Bizler Türkiye Voleybol Federasyonunun bize gösterdiğini destek için sevgili başkanıma ve yönetim kuruluna özellikle teşekkür ediyorum. Bu zorlu bir görevdir. Bizler İnsanların hayatına değer katmak istiyoruz. Sadece spor organizasyonu değil toplumda sorumluluklarımız var. Bu anlamda Türkiye voleybol federasyonundan son yıllarda ortaya koyduğu bizlere gerçekten ilham veren faaliyetleri yakından takip ediyoruz. Voleybol sporunun tam olan tabana yayılması için federasyonun gösterdiği çalışmalar hepimizi çok gururlandırdı. Malatya'da bunu gerçekleştirmenin değeri bizim için çok anlamlı. Tüm sporseverleri de bu müsabakaları izlemeye davet ediyoruz” diye konuştu. Turnuvaya katılacak takımlar: Arkas Spor, Fenerbahçe,  Galatasaray, Halkbank, İstanbul BBŞK, MALIYE Piyango,  Tokat Bld. Plevne, Ziraat Bankası karşılaşmaları TRT Spor’da canlı olarak yayınlanacak.