Ümitli bekleyiş

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Haqi Osman, Eric Ndizeye ve Philip Awuku'nun lisanslarının çıkması için yeni bir girişimde bulundu. Sarı siyahlı kulüp, FİFA'ya yeni bir savunmayla birlikte gerekli evrak ve dosyaları sunarken, Türkiye Futbol Federasyonu'yla da bir görüşme gerçekleştirdi.

Ümitli bekleyiş

Haqi Osman, Eric Ndizeye ve Philip Awuku’nun lisanslarının çıkarılması için FİFA’dan gelecek kararı bekleyen Yeni Malatyaspor, bu oyuncuların lisanslarının çıkması için girişimlerini sürdürüyor. Sarı siyahlı yönetim, üç oyuncunun lisansının çıkması için avukatlar aracılığıyla Türkiye Futbol Federasyonu’na da başvuruda bulundu. Bu görüşmenin olumlu geçtiği öğrenilirken, kısa sürede oyuncularla ilgili olumlu bir kararın çıkmasının beklendiği bildirildi. 

FİFA’ya savunmamızı yaptık

Yeni Malatyaspor kulüp basın sözcüsü Ramazan Yeşilova, “Yapılacak bütün girişimleri gerçekleştirdik. Evrakları ve dosyaların tamamını hazırlayıp, bütün görüşmelerimizi yaptık. FİFA’ya savunmamızı yaptık. Bununla ilgili verilecek kararı bekliyoruz. Hafta sonuna kadar kararın netleşmesini bekliyoruz” dedi. Yeşilova, olumsuz bir karar çıkmasını beklemediklerini ifade ederek, şunları söyledi: “FİFA karar vermekle ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’nu (TFF) taraf tutmuştu. TFF ise bununla ilgili sorumluluk almamıştı. Yeni savunmamızı yaparken, yine aynı şekilde konunun TFF tarafından sonuçlanmasını, karar merciinin orası olmasını talep ettik. TFF ile yaptığımız görüşmede olumlu geçti. Futbolcularla ilgili olumsuz bir durum yok. İnşallah olumlu bir haber bekliyoruz.” Haber: Abdullah Ergün
+++++++