Türkiye şehitlerine ağlıyor! Yüreğimiz yandı!

Türkiye Cuma gecesi Irak'ın kuzeyindeki Harkuk'ta 6 askerimizin şehit olduğu haberiyle sarsılırken önceki gece Türk askerlerine ait üst bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 Mehmetcik'in daha şehit edilmesiyle kahroldu.

Türkiye şehitlerine ağlıyor! Yüreğimiz yandı!

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın şehadet haberi Malatya'daki ailesine ulaştı. Şehidin baba ocağı Türk Bayrakları ile donatıldı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 6 askerin şehit olduğunu duyurdu. 2 gün içerisinde şehit olan asker sayısı 12’ye yükseldi. Türkiye’yi yasan boğan ilk haber Cuma gecesi Irak’ın Kuzeyinde bulunan Harkuk’dan geldi. Teröristler, sis ve tipi nedeniyle görüş mesafesinin bir metreye düştüğü Pençe Kilit Harekatı bölgesinde askeri üsse saldırdı. Altı askerimiz şehit düştü bir askerimiz de yaralandı. Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın şehadet haberi Malatya'daki ailesine ulaştı. Şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın aslen Bingöl-Karlıovalı olduğu, ailesinin uzun süredir Battalgazi ilçesinde  yaşadığı belirtildi. Şehit Emre Taşkın’ın 24 yaşında, bekar ve 4 kardeşin en küçüğü olduğu, umre ziyareti için Suudi Arabistan’da olan anne ve babasının ise umreden getirildiği şehidin cenazesinin ise bugün toprağa verileceği ifade edildi. İkinci saldırı ise Pençe Kilit Harekat bölgesindeki Zap- Metina sınırındaki üst bölgesinde çıkan çatışmada 6 askerimiz şehit olduğu belirtilirken Mardin nüfusuna kayıtlı olan Piyade sözleşmeli Er Cebrail Dündar’ın eşinin Malatya’da ikamet ettiği şehidin cenazesi memleketi Mardin’de dün toprağa verildi.