Türkiye ligi güçlü bir lig

Yeni Malatyaspor'un Mısırlı futbolcusu Karim Hafez, ülke basınına konuştu. Türkiye Ligi'nin zayıf yorumlarına katılmadığını söyleyen Hafez, 'Türkiye Ligi'nin zayıf olduğunu ve hatta kapasite olarak Mısır Ligi'ne yakın olduğunu söylüyor. Ancak bu doğru değil. Türkiye Ligi, güçlü bir lig ve Türkiye'de çok önemli oyuncular var. Türkiye Ligi'nde forma giymek gerçekten kolay değil' dedi.

Türkiye ligi güçlü bir lig

On Time Sports'a konuk olan Karim Hafez, Mostafa Mohammed'in Galatasaray'a transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Hafez, Mostafa Mohammed'in, Türkiye'nin en büyük kulübüne transfer olduğu için çok şanslı olduğunu söyledi. Hafez, "Mostafa Mohammed, Mısır'daki Al Ahly ve Zamalek gibi Türkiye'nin en büyük kulübüne katıldığı için şanslı. Bundan dolayı daha büyük liglere geçme fırsatı doğuyor. Şu anda ayrıca İngilizce öğrenmeye başladı ve gelişimi için çaba harcıyor. Çok iyi performansla başladı. Böyle devam ederse çok daha iyi yerlerde olacak" diye konuştu.

Türkiye'de forma giymek kolay değil

Türkiye Ligi zayıf yorumlarına katılmadığını söyleyen Hafez, "Bazı insanlar Türkiye Ligi'nin zayıf olduğunu ve hatta kapasite olarak Mısır Ligi'ne yakın olduğunu söylüyor. Ancak bu doğru değil. Türkiye Ligi, güçlü bir lig ve Türkiye'de çok önemli oyuncular var. Türkiye Ligi'nde forma giymek gerçekten kolay değil" ifadelerini kullandı.