'Türkiye Kürecik NATO Radarı ayıbından kurtulmalı'
Aksa Tufanı'nda bazı İslam ülkelerinden siyonist işgalcilere fırlatılan balistik füzelerin Kürecik Radarı tarafından tespit edilerek, bölgedeki ABD gemilerinden ateşlenen füzelerle düşürüldüğünü söyleyen Mavi Marmara Gazisi Mehmet Tunç, 'Hükümet bu yanlıştan dönmeli, ülkemizi bir an önce Kürecik NATO Radarı ayıbından kurtarmalıdır.' dedi.

"Kürecik radarından gelen verilerin paylaşılmaması durumunda israilin füze saldırılarına karşı kör kalacağı bildiriliyor"
ABD'nin dolaylı yoldan israile radar verisi sağlamasını engellemediğini belirten Tunç, "19 Kasım 2017 tarihli Yeni Şafak İngilizce yayınındaki habere göre, Kürecik radarından gelen verilerin paylaşılmaması durumunda İsrailin füze saldırılarına karşı kör kalacağı bildiriliyor" dedi.
"Anadolumuzun bağrında Malatya'mızda yılan besliyoruz"
Siyonist işgalcilerin Yunanistan ve ABD ile birlikte 2011 yılından bu yana 'Noble Dina' adı ile yaptıkları askeri tatbikatlarda, Kıbrıs Rum Kesimi-israil ortak doğalgaz arama platformunun Türk Hava Kuvvetleri uçaklarının saldırısına uğradığını belirten Tunç, "Bu saldırıyı defetmek için, Kürecik'teki füze kalkanı devreye sokuluyor. Radar, Türk jetlerini izliyor ve ABD gemisindeki füzeler, Türk uçaklarını vuruyor. Görüldüğü gibi koynumuzda yani Anadolu'muzun bağrında Malatya'mızda yılan besliyoruz." ifadelerini kullandı.
"Hükümet bu yanlıştan dönmeli"
Aksa Tufanı savaşında bazı İslam ülkelerinden israile fırlatılan balistik füzelerin Kürecik radarı tarafından tespit edildiğini ve bölgedeki ABD gemilerinden ateşlenen füzelerle düşürüldüğünü belirten Tunç, "O yüzden hükümet bu yanlıştan dönmeli, ülkemizi bir an önce Kürecik NATO Radarı ayıbından kurtarmalı ve bu radarı söküp atmalıdır." ifadelerini kullandı.