Tüm Ekip Saha: Karla Mücadele Sürüyor!

Battalgazi Belediyesinin, yoğun kar yağışı sonrası karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirten Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, 'Tüm ekiplerimiz sahada.' dedi.

Tüm Ekip Saha: Karla Mücadele Sürüyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya’da etkisini artıran yoğun kar yağışına karşı Battalgazi Belediyesi ekipleri, ilçenin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri, Temizlik ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri,  ilçe genelinde yolların açık tutulması ve vatandaşların günlük yaşamının aksamaması için hem kırsal mahallelerde hem de merkez mahallelerde yoğun bir çaba sarf ediyor.

Tüm Ekip Saha: Karla Mücadele Sürüyor!

Kırsal ve Merkez Mahallelerde Eş Zamanlı Müdahale

Kırsal bölgelerde kapanan yolların açılması için iş makineleri ve greyderler sahada aktif olarak çalışırken, şehir merkezinde de kaldırımlar ve ana arterler temizleniyor. Karagöz, Fırat, Başharık, Yıldıztepe ve Orduzu gibi geniş bir alana yayılan karla mücadele çalışmalarında, özellikle eğimli bölgelerde buzlanmayı önlemek amacıyla tuzlama çalışmaları da gerçekleştiriliyor.

Tüm Ekip Saha: Karla Mücadele Sürüyor!

“Vatandaşlarımızın Mağdur Olmaması İçin Sahadayız”

Bu kapsamda açıklama yapan Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ekiplerin sahada büyük bir özveriyle çalıştığını belirterek, “Vatandaşlarımızın günlük hayatlarının aksamaması, ulaşımın kesintisiz sağlanması için tüm ekiplerimiz sahada. İlçemizin dört bir yanında, kırsaldan merkeze kadar kar küreme ve tuzlama çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle hastane, okul ve kamu kurumlarının bulunduğu alanlarda öncelikli müdahaleler gerçekleştiriyoruz. Hava şartları normale dönene kadar çalışmalarımızı aynı hassasiyetle sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Taşkın, vatandaşların olası olumsuzluklara karşı belediyenin çağrı merkezine ulaşarak destek talep edebileceğini de sözlerine ekledi.