TÖTM'de Başhekim Değişti! Karaaslan, Görevine Başladı!

Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi'nden Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimliği'ne atanan Doç. Dr. Erol Karaaslan, hasta memnuniyetini ve hizmet kalitesini artırma hedefiyle görevine başladı.

TÖTM'de Başhekim Değişti! Karaaslan, Görevine Başladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimliği’nden Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimliği’ne atanan Doç. Dr. Erol Karaaslan, görevine başladı.

Geçtğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İnönü Üniversitesi rektörlük görevine Prof. Dr. Nusret Akpolat’ın atanmasının ardından, Turgut Özal Tıp Merkezi başhekimi de değişti.

Daha önce Malatya Tabipler Odası Başkanlığı görevinde bulunan son olarak Battalgazi Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak görev yapan Doç. Dr. Erol Karaaslan, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimliği’ne atandı. Doç. Dr. Karaaslan, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Adil Başkıran'dan göreve devralarak, görevine başladı. 

Karaaslan, yeni görevinde hastane hizmet kalitesini yükseltmeyi ve hasta memnuniyetini ön planda tutmayı hedefliyor. Bu değişiklik, Malatya’nın sağlık sektöründe önemli bir adım olarak değerlendiriliyor ve bölgedeki sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesine katkı sağlaması bekleniyor.