TFFHGD'de Gültek dönemi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. İki adayın yarıştığı seçimi B Klasman Hakemi Batuhan Gültek kazandı. 

TFFHGD'de Gültek dönemi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne ait MABESAM Toplanti Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula hakem, gozlemciler ve Malatya İl Hakem Kurulu başkanı ile üyeleri katıldı. Toplam 91 üyesi bulunan derneğin genel kurul hazirun listesinde 86 kişinin secime katıldığı görüldü. 

Mevcut dernek yönetiminin desteklediği gözlemci Öner Fırat ve yönetimi ile B Klasman Hakemi Batuhan Gültek ve yönetiminin yarıştığı genel kurulda ilgili maddelerin görüşülmesinin ardından seçime geçildi. 

Gizli oylama şeklinde yapılan seçimin ardından açılan zarflardan 46 üyenin oyunu alan Batuhan Gültek, 40 oyda kalan Öner Fırat'ı ekarte ederek TFFHGD Malatya Şubesi'nin yeni başkanı oldu. 

Gültek secim sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında: "Bugün Batuhan Gültek değil Malatya Hakemliği kazanmıştır. Yeniden birlik ve beraberligi sağlayacağız. Ayrıştırmayıp birleştirecegiz.  MHK ve Genel Merkezimizle tam bir uyum içerisinde çalışıp Malatya hakemliğini yeniden Türk hakemliginin lokomotifi haline getireceğiz" ifadelerini kullandı.