Tekmeler şampiyonluk için

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, her yıl 13-19 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında karate müsabakaları yapıldı.

Tekmeler şampiyonluk için

Malatya’da, Amatör Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında karate müsabakaları düzenlendi. Yeşilyurt Merkez Spor Salonun da yapılan Karate turnuvasına Minik Yıldız Büyükler kategorisinde sporcular katıldı. Amatör Spor Haftası etkinliği kapsamında yapılan Karate turnuvasına Yeşilyurt Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Özgül, Malatya Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fatih Terzi, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Murat İrteni, sporcular ve velileri katıldı.

Hep beraber yaraları saralım

Konu ile açıklama yapan Türkiye Karate Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa Çelik konuşmasında, ''13-19 Ekim tarihleri arasında Türkiye’de yaş ve cinsiyet gözetmeksizin 81 ilimizde eş zamanlı olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında ilimizde karate müsabakaları yaptık. Malumunuz 6 Şubat depreminden sonra bizler sahalarda hep beraber yaraları sarıp, tekrar ayağa kalkmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Malatya olarak da karate branşında gençlerimizin gelişmesi ve ilerlemesi için birçok yarışma faaliyetlerine katılım sağlıyoruz. Her şey güzelim Malatya için. Bizlere destek veren ve bugün buraya gelip bizleri onure eden Malatya Gençlik Spor İl ve İlçe Müdürümüze, Malatya Cumhuriyet Savcımıza teşekkür ederiz” dedi.  Yeşilyurt Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Özgül de “Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde, tüm Türkiye de eş zamanlı olarak düzenlenmekte olan, Amatör Spor Haftası Açılış Programı'na hoş geldiniz. Bizler her zaman olduğu gibi bugünde spor ailesi olarak birlikteyiz. Karate branşını yakından takip ediyorum. Sizlerin özverili çalışmalarınız bizleri çok mutlu ediyor. Malatya Yeşilyurt Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü olarak tesislerimiz ve bizler her daim spor ve sporcunun yanındayız. Antrenörlerimizin Gayretli çalışmaları ve başarıları bizleri mutlu ediyor. Ailelerimizin öz verisi ve destekleri çocuklarımızın başarısın temelini oluşturuyor. Bundan ötürü antrenörlerimizi, ailelerimizi, sporcularımızı ve hakemlerimizi müsabakalara göstermiş olduğu ilgiden ötürü kutlar, başarılarının devamını dilerim” diye konuştu. Sporcuları ödülleri, ve kupaları takdim edilerek müsabakalar sona erdi.