Tek hedef 3 puan

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Tek hedef 3 puan

Ligde son 10 haftadır galibiyet alamayan Yeni Malatyaspor, yarın Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda oynanacak olan M. Başakşehir maçına kilitlendi. Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde ikinci maçına çıkacak olan sarı-siyahlılarda tek hedef ise 3 puan.

Süper Lig’de mücadele eden Yeni Malatyaspor, yarın deplasmanda 8’inci kez Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Şuana kadar iki takım arasında oynanan 7 müsabakanın 4’ünü Başakşehir kazanırken, Yeni Malatyaspor sadece bir galibiyet alabildi. 2 kez berabere kalan Yeni Malatyaspor, Başakşehir karşısında 3 puan alarak ligde de rahatlamak istiyor.

2022 Dünya Kupası Elemeleri nedeniyle ara verilen ligde 5 günlük Antalya kampı geçiren Yeni Malatyaspor, Ligin 32. haftasında karşı karşıya geleceği Başakşehir’e karşı kazanmanın yollarını arayacak. Teknik Direktörlüğe getirilen İrfan Buz ile ligde Gaziantepspor’la 2-2 beraber kalarak galibiyet hasretini 10 maça çıkaran Yeni Malatyaspor, 32 puanla 14. sırada yer alıyor.

4 Nisan Pazar günü saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı ise Yaşar Kemal Uğurlu, Serkan Olguncan ve Mustafa Sönmez hakem üçlüsü yönetecek.

Tek hedef 3 puan