Tehdit kabul edilemez…!

Malatya Eğitim Gücü Sen İl Temsilcisi Yusuf Yılmazoğlu, son zamanlarda bazı kişiler tarafından aday öğretmenlere yönelik tehditler ve baskılar olduğunu belirterek, 'Eğitim Gücü Sen olarak, bu tür haksız ve kabul edilemez uygulamalara karşı olduğumuzu ve her zaman öğretmenlerimizin yanında olacağımızı belirtmek isteriz' dedi.

Tehdit kabul edilemez…!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Eğitim Gücü Sen İl Temsilcisi Yusuf Yılmazoğlu, son günlerde bazı kişiler tarafından aday öğretmenlere yönelik yapılan tehditler hakkında açıklamada bulundu.

Öğretmenlere seslenen Yılmazoğlu, “Korkmayın Eğitim Gücü Sen yanınızda! Son zamanlarda sendikacılık yaptığını sanan kişilerce, aday öğretmenlere yapılan tehditlere ilişkin söylemem gerekenler var. Öncelikle öğretmenlerimiz bilsinler ki Eğitim Gücü Sen her zaman ve her sorunda yanlarında olacaktır. Ataması yeni yapılmış olan genç meslektaşlarımızı aday öğretmenliği üzerinden veya soruşturma açmakla tehdit eden kişiler sendikacılık yaptığını sanırken büyük bir gaflet içine düşmüştür.  Yıllarını, milletimizin geleceği olan çocuklara eğitim vermek için feda eden öğretmenlere yönelik her türlü tehdidin karşısındayız! Mağdur Öğretmenlerimiz, sadece Malatya'da değil, Türkiye'nin neresinde olursa olsun tehditle sendika üyeliğine zorlayanları bize bildirsinler. Büyük Türk devleti, hiçbir haddini bilmez sendikacının güdümünde değildir. Aday öğretmenleri ve sendikaya üye olmak istemeyen öğretmenleri tehdit edenleri uyarıyorum! Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk Devletidir. Sizler devletin üstünde değilsiniz! İşiniz neyse onu yapın. Burası Türkiye Cumhuriyeti! Hesabını sorarız! Mobbinge uğrayan, tehdit edilen, adaylık endişesiyle zorla herhangi bir sendikaya üye yapılan öğretmenler bize ulaşsın. Türkiye'nin en büyük siyaset dışı apolitik sendikası Eğitim Gücü Sen yanınızda” ifadesini kullandı.