Taşkın Talimat Verdi. Kışla Esnafına Gönderildi...

6 Şubat depremleri sonrası rezerv alan ilan edilen Kışla Caddesi'nde yıkım çalışmaları öncesinde esnafların tahliye sürecini kolaylaştırmak amacıyla Battalgazi Belediyesi lojistik destek sağladı. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'ın talimatlarıyla, esnafların iş yerlerini boşaltması için nakliye araçları gönderildi.

Taşkın Talimat Verdi. Kışla Esnafına Gönderildi...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 Şubat depremleri sonrası şehrin yeniden ayağa kaldırılması çalışmaları kapsamında rezerv alan ilan edilen Kışla Caddesi’nde bulunan esnaflar, iş yerlerini tahliye etmeye başladı. Bu zorlu süreçte esnafları yalnız bırakmayan Battalgazi Belediyesi, lojistik destek sağlayarak esnafların iş yerlerinin boşaltılmasına yardımcı oldu. Belediye ekipleri, esnafların ürünlerini ve malzemelerini taşımaları için nakliye araçları gönderdi.

Başkan Taşkın: “İlçe Halkımızla Dayanışma İçerisindeyiz”

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, yaptığı açıklamada, “Esnaflarımızın bu zorlu süreçte yanlarında olmak bizim önceliğimizdir. Depremin yaralarını birlikte sararken, esnaflarımıza sağladığımız desteği sürdüreceğiz. Belediyemiz her zaman olduğu gibi, şimdi de halkımızın ve esnafımızın yanında olmaya devam edecektir. Bu süreçte esnaflarımızın mağduriyetini en aza indirmek adına tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Lojistik destekle birlikte, psikolojik ve sosyal desteklerimizle de esnaflarımızın yanındayız. Amacımız, işlerini kaybetme endişesi yaşayan esnaflarımıza güven vermek ve onları bu süreçte yalnız bırakmamaktır. Bu süreçte gösterdiğimiz dayanışma, sadece esnaflarımızın değil, tüm Battalgazi halkının birlik ve beraberlik içinde olduğunu göstermektedir. Yeni yerlerine taşınan esnaflarımıza yerleşme sürecinde de her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Esnaflarımızın taleplerini dinliyor, onların ihtiyaçlarına en hızlı şekilde çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu süreçteki dayanışma ve iş birliği ile daha güçlü bir Battalgazi inşa edeceğimize inanıyorum." dedi.