Tamam mı devam mı?

Süper Lig'in 33. haftasında Yeni Malatyaspor evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak. Alt sıraları ve zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada her iki takım kazanarak, 34. haftaya moralli girmek istiyor. Ligde 11 haftadır maç kazanamayan ev sahibi ekip, güçlü rakibi karşısında 3 puan arayacak.

Tamam mı devam mı?

Yeni Malatyaspor, Ligin 33. haftasında evinde, deplasmanda topladığı puanlarla zirveye tutunan Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Bugün Yeni Malatyaspor Stadyumunda saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS HD 1'den naklen yayınlanacak. İrfan Buz'la çıktığı 2 maçta bir beraberlik, bir mağlubiyet alan Malatya ekibi, güçlü rakibi karşısında kazanarak, haftalardır süren galibiyet hasretine son vermek istiyor. Yeni Malatyaspor, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde İrfan Buz yönetiminde yaptığı idmanın ardında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Muhtemel 11'ler

Yeni Malatyaspor; Abdulsamed Damlu, Chebake, Wallace, Semih Kaya, Karim Hafez, Mustafa Eskihellaç, Dk. 60 Mallan, Acquah, Fofana, Adem Büyük, Tetteh

Fenerbahçe; Altay, Gökhan, Serdar, Szalai, Caner, Gustavo, Ozan, Pelkas, Valencia, Samatha, Thiam

Haber-Foto: Nevzat Kanar-Abdullah Ergün