Takımın desteğe ve sabra ihtiyacı var

Spor Toto 1. Lig'in 6. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında Altay ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından Malatyaspor Teknik Sorumlusu Fevzi Lahiç açıklamalarda bulundu.

Takımın desteğe ve sabra ihtiyacı var

Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Malatyaspor Teknik Sorumlusu Fevzi Lahiç, sezon başı kampına gidemedikleri için sürekli oyuncuların sakatlandığını belirterek, zor şartlar altında mücadele etmeye çalıştıklarını söyledi.
Şu an iyi bir takım olduklarını da ifade eden Lahiç, "Takımın biraz desteğe ve sabra ihtiyacı var. Geçen hafta bize çok ümit veren oyunu belki bu hafta sürdüremedik, en azından mağlup da olmadık. Takımın mücadelesi devam edecek ancak hep destek bekliyoruz. İşimiz kolay değil" şeklinde konuştu.

Geçen haftaki karşılaşmada cezalı duruma düşen oyuncularının bu hafta oynayamadığını ifade eden Lahiç, “Eksiklerimize bağlı olarak biraz daha kontrollü oynama ihtiyacı hissettik. Pozisyonlar da bulduk, maçın geneline baktığımızda yarım bir pozisyon verdik. Onun dışında genelde pozisyon üretmek isteyen bir görüntü çizmeye çalıştık. Bazı oyunculardan istediğimiz verimi alamıyoruz. Bazılarından çok fedakarlık alıyoruz, Yiğit ve Ogün gibi. Takım mücadelesine devam edecek. Eksiğimiz olmadan mücadele ettiğimiz sürece sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.