Takdir ediyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gazetemizi yeni yerinde ziyaret etti. Ziyarette konuşan Güder, Net Haber gazetesinin topluma doğru haber ulaştırma noktasında şeffaf bir gayret sarf ettiğini, gazetenin haber politikasının herkes tarafından takdirle karşılandığını söyledi.

Takdir ediyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, beraberindeki AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, MORMAŞ Genel Müdürü Mustafa Zeren, AK Parti Battalgazi İlçe yönetim kurulu üyeleri ile gazetemizi, yeni yerinde ziyaret ederek, yeni iş yerlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyarette konuşan AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci,  Net Haber gazetesinin çizgisini değiştirmediğini anlatarak, "Her zaman doğrudan yana, topluma doğru haber ulaştırma noktasında gayret sarf eden bir kurum, bu noktada başarılar diliyoruz. Siyasi partiler her zaman yaptığı işleri topluma aktarma noktasında yerel basınla sahada ortak çalışma noktasında kalıyor. Bizlerde yerel basınla ara ara bir araya gelerek, istişare ediyoruz kendilerine bu karşılamalarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. 

Daim olmasını diliyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de, Net Haber Gazetesini yeni yerinde ziyaret ettiklerini anımsatarak, "Gazetenin bir yayın politikası var. Bu politikayı herkes taktirle karşılıyor. Bu yolun daimi olmasını istiyoruz. Doğruları net bir şekilde kamuoyuna aktarıyorlar. Net Haber Gazetesi'nin benimsemiş olduğu basın ilke ve ahlak kurallarına diğer basın mensuplarından da rica ediyoruz.  Hepimiz Malatya'nın nimetlerinden faydalanıyoruz, yanlış olan durumlarda birbirimizi uyarmamız gerekiyor. İslam'da bir kaide vardır. Müslüman bir insan iyiliği emreder, arkadaşını kötülükten alıkoyar, kendi gücü nispetinde. Bizde söylemlerimizi ifade ederken bu kurala uygun ifade etmek istiyoruz. Hepimizin ortak hedefi daha güzel bir Malatya ve Türkiye, bu ortak hedef için çalışan herkese teşekkür ediyoruz. Yeni yerin hayırlı olmasını Cenap'ı Allah'tan niyaz ediyoruz" diye konuştu. Net Medya İmtiyaz Keskin ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye, Malatya ve Battalgazi için yapılacak çalışmalarda ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.