Şoför esnafına maske ve hijyen malzemesi dağıtıldı

Malatya Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından 3 bin araç sahibine hijyen malzemesi ve maske dağıtımı gerçekleştirildi. Malatya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şevket Keskin, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs'e (Covid-19) karşı şoför esnafı ve müşterilerini korumak için hijyen malzemeleri ve maske dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Şoför esnafına maske ve hijyen malzemesi dağıtıldı

Çin'in Wuhan kentinden başlayarak tüm dünya ülkeleri kasıp kavuran (kovid-19) koronavirüs ile etkin mücadele devam ederken, Malatya Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından şoför ve motorize guruplara yönelik hijyen malzemeleri ve maske dağıtımı gerçekleştirildi. 
Dağıtım öncesi basın açıklaması gerçekleştiren Malatya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şevket Keskin,  Mübarek Ramazan ayı içerinde olduğumuzu anımsatarak, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayı içerisindeyiz. Ayrıca tüm İslam aleminin Kadir gecesini de tebrik ediyorum. Bugün bildiğiniz gibi 19 Mayıs. Bugün Cumhuriyetimizin ilk temelinin atıldığı Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsuna çıktığı gün. Bu vesileyle Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize cenabı Allah'tan rahmet diliyorum. Önümüzde Ramazan Bayramı var. Biz eskiden şeker bayramı derdik ve şeker toplardık. Şeker bayramının da millete huzur, barış kardeşlik getirmesini diliyoruz " dedi.  

Her birey mücadele etmeli

Koronavirüs ile mücadelenin önemine dikkat çeken Keskin "Dünyanın mücadele ettiği bir virüs ile karşı karşıyayız. Elle tutulmayan ve gözle görülmeyen bir virüs bu. Bu virüsle mücadele veren başta Cumhurbaşkanımıza, Sağlık bakanlığımıza teşekkür ediyorum. Şoförler ve bütün motorize guruplar olarak, esnafımıza bir nebze olsun el hijyeni ve araçlarında kullanabilecek hijyen malzemelerini yaptırdık. Maskelerde Malatya Valiliğinin hediyesi. Bu vesileyle sayın valimize de çok teşekkür ediyorum. 12 bin 500'e yakın maske gönderdiler. Bütün motorize guruplarımıza 3 bin tane aracımıza tamamen yetecek maskemiz mevcut. Ben şoför arkadaşlarımıza şunu söylemek istiyorum, birey olarak bizim mücadele vermemiz lazım. Toplumsal bir olaya ama hepimizin bireysel olarak mücadele vermeliyiz. Sosyal mesafeye dikkat etmeliyiz. Alınan kararlara uymak lazım. İnşallah Bu Ramazanı şerifler hürmetine bu virüsün en kısa zamanda bitmesini diliyorum. Ülkenin tekrar eski günlere dönmesini temenni ediyorum. Oda başkanlarımız ve şahsım adına sizlere de teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.