'Sizler Bizim Kahramanlarımızsınız'

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Zabıta Teşkilatı'nın 198'inci kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için fedakârca çalışan zabıta personeline teşekkür etti.

'Sizler Bizim Kahramanlarımızsınız'

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Zabıta Teşkilatı’nın 198’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Geçit, mesajında zabıta personelinin, Malatya ve Yeşilyurt halkının sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşaması için gösterdiği üstün gayret ve fedakârlıkları takdirle karşıladığını belirtti.

Zabıta Müdürlüğü'nün yerel yönetimlerle vatandaşlar arasında köprü görevi gören köklü bir teşkilat olduğunu vurgulayan Başkan Geçit, “Zabıta teşkilatımız, şehrimizin ve ilçemizin düzenini muhafaza eden, halkımızın esenlik, sağlık ve huzurunu koruyan bir yapıdır. Zabıta personelimiz, mesai saati ve tatil günü gözetmeksizin günün 24 saati hizmet veren, Belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında önemli bir köprü görevi üstlenmektedir. Bu teşkilat, yerel yönetimlerin çok kıymetli bir parçası, adeta omurgasıdır” dedi.

Başkan Geçit, Yeşilyurt’ta görev yapan zabıta personelinin yanı sıra, ülke genelinde görev yapan tüm zabıta mensuplarının Zabıta Haftası’nı kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi. “198 yıllık bu büyük teşkilatın tüm mensuplarına, emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadeleriyle mesajını sonlandırdı.