Şire Pazarı'na katlı otopark

Malatya Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısının III. Birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Selim Pilten başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddeleri arasında bulunan Battalgazi ilçesi Yenihamam Mahallesinde bulunan ve yıllardır Asayiş Şube Müdürlüğü olarak hizmet veren bina yıkılarak, yerine çok katlı otopark yapılması kararı oy birliği ile kabul edildi.

Şire Pazarı'na katlı otopark

Malatya Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısının III. Birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Selim Pilten, başkanlığında yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Mazeret dilekçelerinin Meclis üyelerinin bilgilerine sunulmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri arasında yer alan bazı maddeler görüşülerek karara bağlanırken, bazı maddeler ilgili komisyonlara havale edildi, bazı maddeler ise bir sonraki toplantıda görüşülmek üzere ertelendi. 

Eski asayişin yerine otopark yapılacak

Gündem maddeleri arasında bulunan Yenihamam Mahallesi Şire Pazarı sokakta bulunan yıllardır Asayiş Şube Müdürlüğü olarak hizmet veren binanın yıkılarak yerine Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından çok katlı otopark yapılması için İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu kabul edildi. Eski asayiş binasının yıkım ihalesinin önümüzdeki günlerde yapılacağı ve en kısa sürede yıkım gerçekleştirilerek, çok katlı otopark yapılacağı öğrenildi.