Sınav Kazandıran Taktikler Malatya'da! 'Gri Koç' Gençlerle Buluşuyor

Yeşilyurt Belediyesi, sınavlara hazırlanan öğrencilere yönelik desteklerine devam ediyor. Türkiye'nin sevilen eğitimci-yazarı Gökhan Müftüoğlu, 1 Ekim'de düzenlenecek 'Sınav Kazandıran Taktikler' seminerinde Malatya'daki gençlerle buluşacak.

Sınav Kazandıran Taktikler Malatya'da! 'Gri Koç' Gençlerle Buluşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeşilyurt Belediyesi, gençlerin eğitim hayatlarını desteklemeye devam ediyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in seçim vaatlerinden olan ‘Ücretsiz YKS ve LGS Kursları’ projesinin ardından, sınavlara hazırlanan gençlere yönelik moral ve motivasyon etkinlikleri de hız kesmeden sürüyor. Türkiye’nin farklı şehirlerinde yaptığı söyleşilerle öğrencilerin büyük ilgisini çeken ‘Gri Koç’ olarak bilinen Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu, 1 Ekim Salı günü saat 18:30’da Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek ‘Sınav Kazandıran Taktikler’ semineriyle Malatyalı gençlerle bir araya gelecek.

Seminerde, Gökhan Müftüoğlu, deprem sonrası zorlu süreçten geçen öğrencilerin sınavlara hazırlık sürecinde karşılaştıkları stres, zaman yönetimi, etkili çalışma yöntemleri gibi konularda bilgi ve tavsiyelerini paylaşacak. Müftüoğlu’nun verdiği taktiklerle gençlerin motivasyonlarını artırmayı ve sınav stresini yenmelerine yardımcı olmayı hedefleyen bu etkinlik, ücretsiz olarak tüm öğrencilere açık olacak.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, tüm öğrencileri seminere davet ederek, "Öğrencilerimizin sınavlara yönelik kaygılarını azaltmak ve başarıya odaklanmalarını sağlamak için önemli bir adım daha atıyoruz. Sınav yolculuğunda onlara rehberlik edecek uzman isimlerle buluşmalarını sağlıyoruz. Gökhan Müftüoğlu, sınav sürecindeki öğrencilere eşsiz tüyolar verecek ve onlara motivasyon kaynağı olacak. Tüm öğrencilerimizi bu değerli etkinliğe katılmaya davet ediyoruz,” diye konuştu.