Selam Götürdüler, Selam Getirdiler

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek kayısı hediye ettiler.

Selam Götürdüler, Selam Getirdiler

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan sosyal medya hesabından “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek hemşehrilerimizin selamını ilettik, kayısımızı takdim ettik. Cumhurbaşkanımız da hemşehrilerimize selamlarını ve muhabbetlerini ilettiler.” ifadelerini kaydetti. 

AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ise, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan, Kadın Kolları Başkanımız Özlem Pelitoğlu ile birlikte, hemşehrilerimizin selamını ve Malatya’mızın altın kayısısını ilettik.” açıklamasını yaptı.  

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu’da “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a İl Başkanımız Sayın İhsan Koca ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan  ile birlikte hemşehrilerimizin selamını iletip, Malatya’mızın altın kayısısını takdim ettik.” şeklindeki bilgiyi paylaştı. Haber: Burhan Karaduman