'Şehrûl Emin'e yakışmadı

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, bir şehrin şehrûl emininin muhalefete haddinizi bilin demesi hiç doğru olmadığını belirterek, 'Baş bunu yaparsa aşağılar ne yapar kim bilir. Bizler Türkiye'de ve Malatya'da edebimizle, adabımızla, ahlakımızla siyaset yapıyoruz ve bugüne kadar hiç kimseye ne hakaret ettik ne de çamur attık' dedi.

'Şehrûl Emin'e yakışmadı

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım yaptığı yazılı açıklamada, geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın açıklamalarına tepki gösterdi. Yıldırım, muhalefetin söylemlerinin başkanın zoruna gitmemesi gerektiğini söyledi. Yıldırım, "Yöneticiler itidalli olmalı. Hele ki bir şehrin şehrûl emini muhalefete haddinizi bilin demesi hiç doğru değil. Baş bunu yaparsa aşağılar ne yapar kim bilir. Bizler Türkiye'de ve Malatya'da edebimizle, adabımızla, ahlakımızla siyaset yapıyoruz ve bugüne kadar hiç kimseye ne hakaret ettik ne de çamur attık. Bizi başka partiler ve şahıslarla karıştırmayın. Biz sadece Malatya'nın ve Malatyalının selametini, huzur ve refahını düşünerek eleştirilerde ve çözüm önerilerinde bulunuyoruz. Bizim söylediklerimiz sizin zorunuza gitmesin başkanım. Sizin üzerinizde 800 bin Malatyalının vebali var. Biz sizin iyiliğiniz için bunları söylüyoruz.  Bu arada medyaya jeton ifadesi de hiç yakışı kalmadı. Şerefi ve namusu ile basın yayına katkı sunan emektar medya mensuplarına bu söylemler asla kabul edilemez" diye konuştu. 

Stres çayı önerdi

'Sizin bu aralar ihtiyacınız olan şey stres savar kürleri' diyen Yıldırım, "Sizi bu aralar çok stresli ve gergin görüyorum. Bir gıda mühendisi olmam hasebiyle size stres-savar-kürü tarifi vermek istiyorum; • 1 tatlı kaşığı sarı kantaron • 1 tatlı kaşığı lavanta • 1 tatlı kaşığı yeşil çay • 250 cc Su ( 250 cc 1 su bardağı suyu kaynatın. Tüm malzemeleri kaynayan suyun içine atın. Üç dakika boyunca kaynatın. Ilıdıktan sonra içebilirsiniz ) Bu çayı stresli yada depresif bir ruh halinde olduğunuz sürece sabah akşam olmak üzere günde iki kez hazırlatıp içmenizi öneririm" açıklamasında bulundu.