Şehitlerin ailelerine vefa

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın eşi Hanife Yazıcı, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde bulunan şehir ailelerini ziyaret etti. Yazıcı, 'Şehitlerimizin anne, baba, eş ve çocukları baş tacımızdır' dedi.

Şehitlerin ailelerine vefa
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı,  Malatya’da şehit ailelerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Şehitlerin ailelerine vefa

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde şehit aileleriyle bir araya gelen Yazıcı,  devlet ve millet olarak şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Şehitlerin ailelerine vefa

Şehit ailelerini sık sık ziyaret eden Yazıcı, 06.02.1979 tarihinde Ağrı Doğubeyazıt’ta şehit olan Şehit Er Necati Canpolat, 20.06.2018 tarihinde Hakkari Çukurca’da Harkabirim Üs Bölgesine teröristler tarafından gerçekleştirilen roket saldırısı sonucu şehit olan Şehit P. Onb. Ali Seydi Özdemir, 16.04.2021 tarihinde Hakkari Şemdinli ilçesinde görev yapmakta iken dereye düşmesi sonucu şehit olan Şehit Pyd. Uzm. Çvş. Ramazan Günaydın, 24.05.2022 tarihinde Kuzey Irak Melüni Dağ’ında bölücü terör örgütü unsurları ile girilen silahlı çatışma sonucunda şehit olan Şehit Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli  ve 30 Temmuz 2015 tarihinde Şırnak ilinde yol kontrolü sırasında teröristlerin ateş açması sonucunda şehit olan Şehit P. Teğmen İbrahim Tanrıverdi’nin aileleriyle bir araya geldi.

Şehitlerin ailelerine vefa

Vatan için canlarını feda eden şehitlerin hatıralarını yaşatacaklarını vurgulayan Yazıcı, “Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin hatıralarını daima yaşatacağız. Şehitlerimizin anne, baba, eş ve çocukları baş tacımızdır. Devlet ve millet olarak her durum ve koşulda yanlarında olmaya devam edeceğiz. Tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.