Şehit askerden yürek burkan yazı kaldı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde vatani görevini yaparken geçirdiği kaza sonucu şehit olan ve henüz 25 günlük asker olan Piyade Er Uğurcan Işık'ın askere gitmeden ailenin aracına yazdırdığı yazı şehitlik girişinde fotoğraflandı.

Şehit askerden yürek burkan yazı kaldı

KKTC’de 22 Ağustos sabahı saat 09.00 sularında Akçay'dan Güzelyurt istikametine seyir halinde olan askeri aracın, aynı yönde seyreden bir otomobile çarpmasıyla meydana kaza sonucunda 20 yaşındaki Malatyalı Piyade Er Uğurcan Işık şehit olmuş, araçtaki 11 asker ise yaralanmıştı. 

KKTC’de konuşlu olan 39’uncu Mekanize Piyade Tümeni 49’uncu Piyade Alayı olan askeri birliğine 28 Temmuz’da teslim olduğu ve henüz 25 günlük asker iken şehit düşen Şehit Piyade Er Uğurcan Işık’ın askere gitmeden önce ailesine ait aracın arkasına yazdırdığı yazı ailesine anı olarak kaldı.

Işık ailesinin Şehir Mezarlığındaki Şehitliğe giderek yaptığı ziyaret esansında Şehitlik girişinde park edilen ve arka cam üzerinde “Gücümüz Bedelliye Yeterdi. Ama Yüreğimiz El Vermedi. O Şimdi Asker” yazılı araç dikkat çekti. 

Işık ailesinin 3 çocuğunun en büyüğü olan ve babasının inşaat ustası olarak çalışan Uğurcan Işık’ın askere gitmeden önce ailenin aracının arkasına “Gücümüz Bedelliye Yeterdi. Ama Yüreğimiz El Vermedi. O Şimdi Asker” yazısını yazdırdığı öğrenildi.