Şehit ailesine anlamlı ziyaret

23 Eylül 2022'de Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Operasyonun bölgesinde şehit düşen Piyade Üsteğmen Serkan Erkuş'un ailesine Yeşilyurt Anadolu Lisesinden anlamlı ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette Bir öğrenci tarafından çizilen Şehit Erkuş'un portresi, şehidin ailesine takdim edildi.

Şehit ailesine anlamlı ziyaret

Yeşilyurt Anadolu Lisesi Müdürü Nevzat Bozdemir, Rehber Öğretmeni Mehmet Özpolat, Matematik Öğretmeni Aysel Kaplan, Biyoloji Öğretmeni Tuba Büker ve Onur kurulu öğrencileri tarafından Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Operasyonun bölgesinde 23.09.2022 tarihinde şehit düşen Piyade Üsteğmen Serkan ERKUŞ' un ailesine ziyaret gerçekleştirildi.

Çizilen Şehit Erkuş’un portresi aileye takdim edildi

Ziyarette, aileye başsağlığı verilirken, okul öğrencilerinden Baran Ük tarafından çizilen Şehit Serkan Erkuş’un portresi ile Çiğdem Arpacı tarafından kaleme alınan şehidimizin adına yazılmış akrostij şiiri ailemize takdim edildi.  Yapılan ziyarette okul tarafından yapılan bilgilendirmede; “Şehidimizin örnek hayat hikayesi bizlere, şehitlik makamını çok önce hak ettiğini gösterdi. Emrindeki askerlere bir baba gibi sahip çıkması, tüm maaşını onlar ile paylaşması, askerlerinin başından hiç ayrılmayışı bizlere ve öğretmenlerimize duygulu anlar yaşattı. Böyle yürekli bir evlat yetiştiren ve vatan uğrunda şehit veren ailemize sabır dileklerimizle birlikte vedalaştık” ifadelerine yer verildi.