Seçim sonrası önemli

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Türkiye'ye özellikle yurtdışı kaynaklı başlatılan ekonomik saldırıların geride kaldığını anımsatarak, '31 Mart seçimlerinden sonra Türkiye'nin önünde var olacak 4 yıllık seçimsiz bir sürenin iyi değerlendirilerek insanımızın refah düzeyini artırmaya ve yaşam kalitesini yükseltmeye devam edeceğiz' dedi.

Seçim sonrası önemli

REFAH DÜZEYİNİ ARTIRMALIYIZ

Milletvekili Tüfenkci, Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanlığı ziyaretinde yaptığı açıklamada, Türkiye’nin önemli süreçlerden geçtiğini belirterek, Türkiye’nin özellikle yurtdışı kaynaklı ekonomik bir saldırıyla karşı karşıya kaldığını vurguladı. Başlatılan ekonomik saldırıların geride kaldığını ifade eden Tüfenkci, “Şimdi hem döviz kurlarında yakalanacak istikrar hem de 31 Mart seçimlerinden sonra Türkiye’nin önünde var olacak 4 yıllık seçimsiz bir sürenin iyi değerlendirilerek insanımızın refah düzeyini artırmaya ve yaşam kalitesini yükseltmeye devam edeceğiz” dedi.

ARTIK İLLER REKABET EDİYOR

Tüfenkci, “Türkiye’nin bekası, istiklali ve istikbali için yeni sistemle uyumlu bir çalışma ortaya koyacak arkadaşlarımızın Cumhur ittifakına da uygun olarak iş başına gelmeleri önemli. Artık Türkiye’de iller daha fazla yatırım çekebilmek adına rekabet ediyor. İller arasında da ilçeler rekabet ediyor. Her ilçe yatırımcısına ve girişimcisine daha cazip imkanlar sunabilmek adına daha rantabl daha yaşanabilir ve kimlikli kentler oluşturma gayreti içerisinde oluyor. Bu anlamıyla illerin belediyeleri de çok önemli” diye konuştu.

BELEDİYELER İSTİHDAM OLUŞTURMALI

Bülent Tüfenkci, “Eğer belediyeler yeni istihdam alanları oluşturmada rol almıyorlarsa, kültürlerini koruma anlamında görev üstlenmiyorlarsa, israf ekonomisinden kaynak üreten belediyelere geçmiyorlarsa inanın o şehrin gelişmesi ne kadar gayret ederseniz edin yarım kalır. Yol, su, istihdam, kültür sorunu varken belediyeyi yanımızda görmüyorsak orada bir sıkıntı var demektir. Dolayısıyla kuşatıcı, kimseyi ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden mahallelerimize hizmet götürecek insanlarımızı seçeceğimiz bir dönemi yaşıyoruz ve yaşayacağız” ifadesinde bulundu.