'Şanssızlığı kıracağız'

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, göreve getirilen yeni teknik direktör İrfan Buz için, 'Malatya, Hoca'nın evidir' derken, şanssız bir dönemde olduklarını belirtti. Adil Gevrek, başkanlık için aday olup olmayacağı hakkında da açıklamalarda bulundu.

'Şanssızlığı kıracağız'

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Radyospor’un “Üçleme” programında, yeni teknik direktör İrfan Buz hakkında açıklamalarda bulunurken, takımın kötü gidişatı ve gelecek başkanlık seçiminde aday olup olmayacağı konusunda önemli değerlendirmelerde bulundu.

Malatya, İrfan Hoca'nın evidir

Malatya ekibinin, İrfan hocanın evi gibi olduğunu ve şehirde çok sevilen bir isim haline geldiğini söyleyen Başkan Gevrek, “İrfan hoca iki sene önce bizle birlikte çalışmıştı ve Süper Lig'e de onunla birlikte çıkmıştık. Haliyle Malatya'da da çok sevilen bir isim. İnşallah geçmiş başarılarımızın yine yaşanacağına inanıyoruz ki, zaten kendisiyle bu inançtan ötürü anlaştık. Kendisiyle bir-iki sene olarak bir anlaşma belirlemedik çünkü Malatya, İrfan Hoca'nın evidir. O yüzden biz uzun yıllar birlikte çalışmayı diliyoruz” dedi.

Ligde kolay maç yok 

Ligdeki bütün maçların zorluğundan bahseden Adil Gevrek, “Ligde bu saatten sonra kolay maç yok. Bir süredir kötü bir gidişat içerisinde olduğumuz için kazanamama psikolojisi var. Ancak bir-iki maç kazanmamız halinde yeniden rahat bir nefes alacağımızı düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Şanssızlığımızı kıracağız

Elde edilen başarısız sonuçların şanssızlıktan kaynaklandığını, fakat bunun bir bahane olmadığını ifade eden Başkan Adil Gevrek, “Oynadığımız maçlara bakarsak yediklerimiz, kaçırdıklarımız neredeyse birçoğu şanssızlıktan kaynaklanıyor. Üç hafta hocasız çıkmadık, bu şekilde olması gerekiyordu. Ama bu bir bahane değil, biz İrfan hocanın gelişiyle birlikte sahadaki bu şanssızlığı da kıracağız.” şeklinde konuştu.

Duruma göre karar alacağız

Başkan Gevrek, ‘Kongrede aday olacak mısınız?’ sorusunu; “Şu anlık önümüzdeki mali kongreye bakıyoruz. Seçim sürecimiz şu an yok. Şu 12 haftalık süreci de hayırlı bir şekilde atlatıp, sezon sonunda durumlara bakıp ona göre bir karar alacağız.” diyerek cevapladı.