Sanal market

Malatya'nın bireysel ilk sanal marketi olarak hizmet veren hemenorda.com Malatyalıların hizmetine başladı. Firmadan yapılan açıklamaya göre, 'En az 40 TL'lik alışveriş yapılması şartıyla sipariş verildikten sonra ortalama 45 dakika içerisinde servis ücreti alınmadan ürünleri kapıya teslim ediyoruz' ifadeleri kullanıldı.

Sanal market

Malatyalılara en güzel hizmeti sunmak isteyen sanal market hemenorda.com Malatya'da faaliyetlerine başladı. Firma, vatandaşlara ihtiyacı olan ürünleri en kısa sürede ulaştırmayı hedefliyor. Sanal market ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan firma yetkilikleri, Malatya'nın sanal market girişimlerine açık olduğu için böyle bir karar aldıklarını anımsatarak, "Özellikle bu pandemi döneminde insanların temel ihtiyaçlarını kapılarına kadar götürerek salgınla mücadeleye destek olduğumuzu düşünüyoruz. Bu girişimi aylar öncesinden planlamıştık fakat elimizde olmayan sebeplerden dolayı geç kaldık. İnsanlar playstore üstünden hemenorda adlı uygulamamızı indirerek ya da hemenorda.com adlı web sitemize girerek ihtiyaçlarını kolaylıkla sipariş verebiliyorlar. Müşterilerimiz sipariş verdikten sonra ortalama 45 dakika içinde ürünlerini almış oluyor. Ödeme yöntemi ise kapıda nakit veya kapıda pos olarak yapılıyor. Müşterilerimiz aradıkları herhangi bir ürünü bulamadıklarında ise whatsapp destek hattından bizle iletişime geçerek onlar için temin ediyoruz" denildi.

Servis için en az 40 TL'lik alışveriş yapılması gerekiyor

Firmanın sabah 8.30 akşam 22:45 saatleri arasında Malatyalılara hızlı bir şekilde hizmet vereceğini anlatarak, "İlerleyen zamanlarda daha da genişletip 7/24 hizmet vermek istiyoruz. Bu tabi kolay olmayacak ama mümkün olduğunca en kısa süre içerisinde bu amacımıza ulaşmak istiyoruz. Malatya'mız gittikçe gelişiyor geliştikçe bu tür girişimlere daha çok ihtiyaç olacak. Servi yapılabilmesi için en az 40 TL'lik bir alışveriş yapılması gerekiyor. Evlere servislerimiz kesinlikle ücretsizdir.  Bizim gibi gençlerin çok olduğunu biliyoruz. Devletimizin gençlere desteklerini daha çok göstermesi gerek" açıklamalarına yer verdi.