Sağlık Çalışanları Futbolla Stres Attı

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen futbol turnuvasının final maçında Anestezi Takımı, Güvenlik Takımı'nı penaltılarla 6-4 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Sağlık Çalışanları Futbolla Stres Attı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen futbol turnuvasında sağlık çalışanları, hem stres attı hem de birlik ve beraberlik gösterdi.

Sağlık Çalışanları Futbolla Stres Attı

Turnuvanın finalinde karşı karşıya gelen Anestezi ve Güvenlik takımları, seyircilere unutulmaz anlar yaşattı. Heyecan dolu bir mücadele sonucunda penaltı atışlarına giden maçta, Anestezi Takımı rakibini 6-4 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. 

Sağlık Çalışanları Futbolla Stres Attı

51 Maç oynandı

6 Şubat depremlerinden etkilenen kentte, sağlık çalışanlarımızın motivasyonuna katkı sağlamak amacıyla halı saha futbol turnuvası düzenlendi.

Sağlık Çalışanları Futbolla Stres Attı

Futbol turnuvasına, 24 takım ve 300’e yakın sağlık çalışanımızın katılım sağladı. “Sağlık için spor” teması ile gerçekleşen turnuva, 24 takının oluşturduğu 6 grup ve toplam 51 maç şeklinde oynandı. Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Selçuk Sinanoğlu, her iki takımın oyuncularını finalin adına yaraşır performansları için kutlayarak şunları söyledi: “Sinanoğlu “Organizasyonun yapılmasında emeği geçen ve turnuvaya katılan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu turnuvayı sağlık çalışanlarımız arasındaki birlik ve beraberlik duygularının güçlendirilmesi, yorucu iş hayatındaki stresten uzaklaştırılmaları ve sporun teşvik edilmesi amacıyla düzenledik. Centilmenlik içinde geçen turnuva nefes kesen final maçıyla sonuçlandı. Kazanan dostluk ve kardeşlik oldu. Tüm takımları kutluyorum. Hepinizin emeğine sağlık.”