Saadet Partisi'nde Bayramlaşma Programı Düzenledi

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde bayramlaşma programı düzenledi. Programa, Saadet Partisi teşkilat mensupları katıldı.

Saadet Partisi'nde Bayramlaşma Programı Düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayramlaşma programında konuşan İl Başkanı Mustafa Canbay, "Mübarek Kurban Bayramının bütün teşkilat mensuplarımıza, hemşehrilerimize, milletimize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini Cenabı Hakk’tan diliyorum. Saadet Partisi olarak, milletimizin maddi ve manevi olarak tam anlamıyla bayram havasını soluduğu gerçek bayramlar yaşaması için canla başla çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Filistin başta olmak üzere coğrafyamızın işgallerden ve soykırımlardan kurtuluşuna vesile olması dileğiyle milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun" dedi.

Bayramlaşma programında yer alan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Yaşar Canbay, Kurban Bayramı münasebetiyle yaptığı konuşmada, "Mazlumların yüzünün güldüğü, adaletin her alanda tesis edildiği, sevginin ve barışın hakim olduğu Yeni Bir Dünyanın kurulması duasıyla Kurban Bayramınızı tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi teşkilat mensuplarının bir araya geldiği bayramlaşma programı, birlik ve beraberlik mesajlarıyla son buldu.