Rönesans-I Konteyner Kentteki Aileleri Ziyaret Etti

Selda Yavuz, Malatya Yeşilyurt'ta bulunan Rönesans-I Konteyner Kentte şehit aileleri, yaşlılar ve engelli aileleri ziyaret ederek ihtiyaçlarını dinledi. Yardımlarda bulunan Yavuz, 'Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkacağız, yaralarımızı birlikte saracağız' dedi.

Rönesans-I Konteyner Kentteki Aileleri Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Yeşilyurt Rönesans-I Konteyner Kent'te yaşayan aileleri ziyaret etti. Ziyaret programına Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, ASH Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar ve Yeşilyurt SYDV Müdür Vekili Arif Şahintürk de katıldı.

Yavuz, "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında konteyner kentte ikamet eden 2 şehit ailesi, 3 yaşlı ve 12 engelli aileyi ziyaret ederek, ailelerin ihtiyaçlarını ve taleplerini dinledi. Yardımlar ulaştırılan ailelere moral veren Yavuz, "Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Onların aziz hatıraları bizim için kutsaldır" ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten Yavuz, Şehit Bekir Altındağ'ın 1976'da Malatya'da görev başında, Piyade Üsteğmen Serkan Erkuş'un ise 2022'de Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit düştüğünü hatırlattı. Şehitlerin anılarına duyduğu saygıyı dile getirerek, "Makamları âli, mekanları cennet olsun" dedi.

Yaşlı ve engelli ailelerle de bir araya gelen Yavuz, depremde yaşanan kayıpları ve yaraları hep birlikte saracaklarını, devletin her zaman vatandaşının yanında olduğunu vurguladı. Yavuz, "Valimiz Seddar Yavuz’un selamlarını iletiyorum, her daim yanınızdayız" diyerek ailelere moral verdi.

Ziyaret edilen aileler, Selda Yavuz ve beraberindeki heyete duydukları memnuniyeti dile getirerek, devletin gücünü yanlarında hissettiklerini belirterek teşekkür ettiler. Ziyaret, ailelerin olumlu duygularla son buldu.