Rize mesaisi başladı

Yeni Malatyaspor, Spor Toto 1. Lig'in 4. haftasında 3 Eylül Cumartesi günü evinde Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Rize mesaisi başladı

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, sarı-siyahlı takım, Nurettin Soykan Tesisleri'nde teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas çalışmaları yaptı. Antrenman; 5’e 2 orta oyunu ile devam ederken çift kale maç ile son buldu. Sarı-siyahlı ekip, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. 

Malatya galibiyete hasret

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de kötü bir sezon geçirdikten sonra Spor Toto Lig’e düşen Yeni Malatyaspor, bu sezon çıktığı üç maçta da sahadan galibiyetle ayrılamadı. Ligin ilk haftasında Bodrumspor’a deplasmanda 3-1 mağlup olan, sahasında Adanaspor ile 1-1 berabere kalan, geçtiğimiz hafta deplasmanda Eyüpspor’a 3-2 kaybeden, ligde çıktığı 3 maçta galibiyetle tanışmayan kaplanlar, taraftarı önünde Çaykur Rizespor maçını kazanarak ilk galibiyetine ulaşarak, lige moralli devam etmek istiyor.