Resmi Gazete'de Yayımlandı! Malatya'da Üç Firmaya İhale Yasak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Malatya'da faaliyet gösteren üç firmaya, Türkiye genelinde düzenlenen ihalelere 1 yıl süreyle katılma yasağı getirdi. Karar, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Resmi Gazete'de Yayımlandı! Malatya'da Üç Firmaya İhale Yasak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Malatya’da faaliyet gösteren 3 firmaya yönelik önemli bir karar aldı. Resmi Gazete’de yayımlanan karar göre üç firma ihalelerden 1 yıllığına men edildi.

Resmi Gazete'nin 18 Ekim 2024 tarihli sayısında yer alan bilgilere göre; Malatya'da faaliyet gösteren Mahir Genç ve Vahit Genç adına kayıtlı firmalara; Arapgir Milli Emlak Şefliğinin düzenlediği ihale sonrası Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının kararıyla kurum ihalelerine bir yıl süreyle katılması yasaklandı. 

Yine Malatya’da faaliyet gösteren Hasan İlhan adına kayıtlı firmaya, Arapgir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünün düzenlediği ihale sonrası Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının kararıyla kurum ihalelerine bir yıl süreyle katılması yasaklandı.