Ramazan fırsattır

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, belediyenin mahallelerde tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan yardım kolisi dağıtımına başladığını belirterek, 'Ramazan ayı, infak, yardımlaşma ve paylaşmaya fırsattır' dedi.

Ramazan fırsattır

Kuluncak Belediyesi Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara el uzatarak,ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.
Vatandaşlarımızın duasına talibiz
Kuluncak Belediye Başkanı  Erhan Cengiz, Belediye tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı yaptıklarını belirtti. 'amacımız Ramazan ayında sosyal belediyecilik anlayışıyla paylaşmak, dayanışmak' diyen  Cengiz, şunları söyledi;  " Ramazan Ayında da vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Çorbalarında bir nebzede katkımız oluyorsa ne mutlu bize. Vatandaşlarımızın duasına talibiz. Tüm Kuluncak halkımızın aileleriyle birlikte huzurlu bir Ramazan Ayı geçirmelerini temenni ediyorum. Titizlikle tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelilerimize muhtarlarımız aracılığı ile her yıl sayısını arttırarak Ramazan gıda kolisi dağıtmaya devam ediyoruz" dedi.