Pütürge üçlük attı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden Malatya temsilcisi Pütürge Belediyespor evinde ağırladığı, HD Fırat Üniversitesi'ni 80'inci dakikada Osman'nın penaltıdan attığı golle 1-0 yenerek, puanını 17'e çıkardı.

Pütürge üçlük attı

BAL 2. Grubun 16. Haftası’nda oynanması gereken ancak yaşanan deprem nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen Pütürge Belediyespor, HD Fırat Üniversitesi arasındaki maç, ev sahibi  takımın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Ligi en iyi noktada tamamlamak istiyoruz

Maç sonu açıklamalarda bulunan Pütürge Belediyespor Teknik Sorumlusu Mahmut Evren,  hafta sonu oynanan Malatya İdmanyurdu karşısında iyi bir performans sergilediklerini ve aynı performansı bu maçta da sürdürdüklerini söyledi.  Evren,  eksik kadroya rağmen galip geldiklerini belirterek, "Biz hiç bir zaman bahanelerin arkasına sığınmadık. Deprem bölgesinde olmamıza rağmen maçlara nasıl hazırlandığımızı düşünün. Burada her gün deprem olmasına rağmen bunları bahane edip, kaçmadık bahanelerin arkasına saklanmadık. Bugünde  çalışmalarımızın meyvesini aldığımızı düşünüyorum. Bundan sonraki maçlara en iyi şekilde hazırlanıp, Ligi en iyi noktada tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.