Pütürge BBP'de Toktamış dönemi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Pütürge ilçe başkanlığı seçimi gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen seçimden başkanlığa Serhat Toktamış seçildi.

Pütürge BBP'de Toktamış dönemi

BBP, Malatya’nın Pütürge ilçesinde kongresini gerçekleştirdi. Pütürge Öğretmenevinde gerçekleştirilen ve il yöneticilerinin katıldığı kongrede tek liste oya sunuldu. Serhat Toktamış, yeni ilçe başkanı seçildi. Kongrede konuşan Toktamış, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek, BBP il başkanına, kadın kollarına, ilçe belediye başkanlarına, ilçe parti temsilcilerine, muhtarlara ve sivil toplum örgütlerine teşekkür etti.

BBP lekelenmemiş ve kirlenmemiş tek partidir

Toktamış, Büyük Birlik Partisi’nin çizgisi, misyonu ve vizyonuna bağlı olarak, Merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu duruşuna ve sevdasına uygun görevini sürdüreceğini belirterek, “BBP Genel Başkanı Mutafa Destici ve BBP Malatya İl başkanı Abdulvahap Karaman’ın olurlarıyla Pütürge ilçe teşkilatını kurduk. BBP milliyetçi, maneviyatçı ve Merhum Muhsin Yazıcıoğlu yoldaşlığı ve Genel Başkan Destici’nin liderliğinde Türk siyasetinde lekelenmemiş ve kirlenmemiş tek partidir. Bizler de üstlendiğimiz vazife gereği Türkiye halkına hizmet etmek siz kıymetli hemşerilerimizin sorunların çözüm bulabilmek için ve Pütürge’mizi bulunduğu konumdan daha iyi bir konuma getirmek için var güzümüzle çalışacağız” diye konuştu. 

Pütürge BBP'de Toktamış dönemi