PTT'den yıl dönümü hediyesi

Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) 182. kuruluş yıl dönümü Malatya'da kutlandı. İşlem yapmak için PTT Merkez Şubesine gelerek PTT'nin kuruluş yıl dönümüyle aynı rakamları taşıyan 182 numaralı gişe numarasını alan Ali Mert'e PTT Malatya Başmüdürü Hüseyin Zaif tarafından Milli Mücadelenin 100. yılı anısına basılan anma pulu serisi olan bir albüm hediye edildi.

PTT'den yıl dönümü hediyesi

PTT'nin 182. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Malatya Merkez Postanesinde, 182. sıra numarasıyla hizmet alan müşteriye sürpriz yapıldı. Malatya PTT Başmüdürü Hüseyin Zaif, PTT'nin 182. kuruluş yıl dönümü kapsamında burada yaptığı konuşmada, iki asra yakın tarihini tecrübesiyle birleştiren, geçmiş ve gelecek arasında uzanan bir köprü kuran PTT AŞ olarak, yenilikçi bakış açısıyla, teknolojik yatırımları, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla ürün ve hizmet çeşitliliğini her geçen gün artırmayı hedeflediklerini belirterek, "Posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık alanlarındaki çağdaş, yaygın, kaliteli ve güvenilir hizmetleriyle hem yurt içinde hem yurt dışında başarılara imza atan PTT'miz 182'nci yılını haklı bir gurur ve büyük bir mutlulukla kutlamaktadır” dedi. 

Her daim vatandaşın hizmetinde olacağız

Malatya PTT Baş Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgiler paylaşan Zaif, “İlimizde 10 merkezlere bağlı 23 şube üçünde 22 acente olmak üzere elli üç iş yerinde ve 33 ATM'yle 86 lokasyonda 90 araç 435 personel ile Malatyalı vatandaşlarımızın her daim hizmetinde olacağız. Bu vesileyle Malatya Başmüdürlüğünde bugüne kadar hizmet etmiş tüm arkadaşlarıma teşekkür eder, 182. kuruluş yıl dönümünü tekrar tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.