Projelerimiz hazır

27 Ocak'ta yapılacak olan Malatya Lokantacılar ve Kebapçılar Odası seçimlerinde adaylığını açıklayan Yusuf Kuzu, esnafların sorunlarını çözmek, şehre ve esnafa hizmet etmek için birçok proje hazırladıklarını belirtti.

Projelerimiz hazır

Malatya'da yaklaşık 25 yıllık esnaflık yapan Yusuf Kuzu, 27 Ocak'ta yapılacak olan Malatya Lokantacılar ve Kebapçılar Odası seçimlerinde adaylığını açıkladı. Kuzu, bilgi, birikim ve tecrübesiyle oda üyelerine en güzel hizmeti sunmak amacıyla göreve talip olduğunu söyledi. 

Esnaf sıkıntı içerisinde

Lokanta sektöründe çalışan bütün esnafların sıkıntı içerisinde olduğunu ifade eden Kuzu, "Esnafları ziyaret ettiğimizde bunları görüyoruz. Pahalılık var, iş yok. Lokanta sektörü pandemiden çok etkilendi.  Biz bu süreçte kimse gelip esnafın sorununu dinlemedi. Sorunlarımız anlatacak muhatap bulamadık. Bundan olayı ekibimizle aday olmaya karar verdik. Sorunları çok iyi biliyoruz. Yaklaşık 25 yıldır lokanta sektöründe hizmet veriyorum.  Sorunları biliyorum. Biz eski başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yaptığı hizmetler için Allah razı olsun diyoruz. Bundan sonra odanın daha iyi bir şekilde yönetilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Biz ekibimizle birlikte bu işi yapabileceğimiz düşünüyorum. Genç, dinamik, şeffaf bir ekip kurduk. Esnaflarla görüşüyoruz, sorun sıkıntıları dinliyoruz. Hep birlikte sorunlara çare bulacağız. Bizim en büyük sıkıntımız, kasap, market, fırınların lokantaların işini yapması. Biz bu sorunlara çözüm üreteceğiz.  Birçok projemiz var. Odamıza bağlı birçok esnaf grubuna yönelik farklı projeler üzerinde çalıştık. Göreve gelir gelmez projelerimizi gerçekleştirerek, esnafa destek olacağız.  Biz iyi bir yönetim oluşturarak,  her ay düzenli toplantılar yaparak, esnafın sorunlarını hep birlikte çözeceğiz. Birlik olacağız. Odayı ben değil, biz duygusuyla yöneteceğiz" diye konuştu.