Pınarbaşı'na doğalgaz müjdesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı ilçesinde doğalgaz altyapı çalışması başlangıç törenine katıldı.

Pınarbaşı'na doğalgaz müjdesi

Büyükkılıç, Pınarbaşı'na doğalgazın en kısa zamanda verileceğini söyledi. İlçede ihtiyaç sahibi 250 aileye kombi desteği verileceğini açıkladı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı ilçesinde doğalgaz altyapı çalışması başlangıç törenine katıldı. Törende konuşan Büyükkılıç, Pınarbaşı'nın 60 yıllık rüyasını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Büyükkılıç, "Pınarbaşı'mızda fedakâr insanların olduğu, her zaman gururumuz olan, ay yıldızlı Türk bayrağına, vatanına, milletine, devletine bağlı insanların olduğu bu güzel ilçemize de gazın verilecek ve doğalgaza kavuşacak" dedi.

Pınarbaşı'na doğalgaz müjdesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı'nda ihtiyaç sahibi 250 aileye kombi desteği vereceklerini açıkladı. Büyükkılıç, "Bu güzel sözleri, bu güzel övgüleri, bu güzel birlikteliği bir hediye ile taçlandırmak istiyorum" diyerek, Pınarbaşı'nın güzel insanlarına 250 tane kombi hediye edeceklerini söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin de ortağı olduğu Kayserigaz, 5 yıldır Kayseri’de 2 bin kilometreden fazla hat yapıp, 650 binden fazla aboneye hizmet vererek, vatandaşlara keyifli, konforlu, ekonomik, güvenli doğalgaz sunuyor.