Peygamberimizin örnek hayatı anlatıldı

Malatya'nın Arguvan İlçesi'nde Mevlidi Nebi Haftası münasebetiyle öğrenciler program düzenleyip, Hz. Muhammed(SAV)'in örnek hayatı anlatıldı. 

Peygamberimizin örnek hayatı anlatıldı

Şehit Tuncay Göksu çok programlı Anadolu Lisesi Salonu’nda Hz. Muhammed(SAV)’in doğum yıldönümü nedeniyle kutlama yapıldı. Mevlidi Nebi Haftası münasebetiyle düzenlenen programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yay, İlçe Müftüsü Musa Beyazyüz, AK parti İlçe Başkanı Gazi Üşen, daire müdürleri ile İmam Hatip ortaokulu öğretmenleri ile öğrencileri ve çok sayıda öğrenci velileri katıldı.

Misafirlere kapıda, salona girişte imam hatip öğrencileri tarafından üzerinde notlar olan peygamberle özdeşleşen gül, lokum ve gül suyu ikram edildi. Saygı duruşu İstiklal Marşı'nın ardından Müftülük personeli tarafından Kur'an- ı Kerim okundu. İlçe Müftüsü Musa Beyazyüz tarafından açılış konuşması yapılıp, Hz. Muhammed(SAV)’in vefa konulu hayatı anlatıldı. Arguvan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından Hz. Muhammed(SAV)’in anlatıldığı ilahiler okul korosu tarafından icra edildi. Daha sonra öğrenciler tarafından peygamberimiz konulu şiirler okundu.