Penaltımız verilmedi

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Teknik Sorumlusu Nihat Balan, Belediye Derincespor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, 'Maçın uzatma dakikalarında net bir penaltımız verilmedi. Kısacası bu maçla ilgili kazanmaya çok yakındık, ama olmadı. Böyle bir maçtan puanla dönmemiz bizim için sevindirici' dedi.

Penaltımız verilmedi

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Teknik Sorumlusu Nihat Balan, Belediye Derincespor ile 1-1 biten karşılaşma sonrasında gazetemize açıklamalarda bulundu. Balan,  sakat ve cezalı oyunculara rağmen sahada iyi mücadele ederek, puanla döndüklerini söyledi.

Kazanmaya çok yakındık

Zorlu bir takımla karşılaştıklarını belirten Balan, "Dışarıda geçen zor bir maçtan puanla döndük, sert mücadeleler yaşandı oyunun belli bölümlerinde üstünlük kurduk. Bu hafta içerideki maçımızı kazanıp yolumuza devam edeceğiz.  İçeri-dışarı maçları arasında aslında çok da yakın tarihler var. 2-3 günde bir maç yapma durumumuz var, erteleme maçımız da araya girdi.  Kısacası oynadığımız maçı final düşüncesiyle oynayıp bir sonraki maça bakacağız.  Kısacası bu maçla ilgili kazanmaya çok yakındık, ama olmadı. Böyle bir maçtan puanla dönmemiz bizim için sevindirici.  Bugünkü maçla ilgili bütün düşünceleri bir kenarı bırakıp, içerde oynayacağımız diğer maça odaklanacağız" diye konuştu.

Zor bir maçtı

Kırmızı kartlarla ilgili konuşan Balan,  "Pozisyon bizim de bulunduğumuz yere uzak bir alandaydı, tabi ki maçın sonlarına doğru normal olarak oyuncular arasında gerginlik olabiliyor. Ama bugün normalin dışında rakip oyunculardan bizim oyuncularımıza son dakikalarda vuranlar olmuş" şeklinde konuştu. Maçın uzatma dakikalarında net bir penaltının verilmediğini ifade eden Balan, "Yine uzatmaların son dakikalarında verilmeyen çok net bir penaltımız vardı.  Hatta bunu karşı takımın oyuncuları bile kabul ediyordu, net bir penaltıydı.  Belki penaltımızı verselerdi yeneceğimiz bir maç olacaktı. Yine de haklarını vermek gerekir, zor bir maçtı" ifadelerini kullandı. Haber-Foto: Nevzat Kanar