Özgül şampiyonları kabul etti

Geçtiğimiz günlerde Malatya'da gerçekleştirilen Karate Anadolu Yıldızlar İl Seçmesi'nde Kata ve Kumite de birinci olan Kerem ve Melike Gülşen kardeşleri ve antrenörlerini Yeşilyurt Gençlik Spor İlçe Müdürü Mehmet Özgül makamında kabul ederek tebrik etti.

Özgül şampiyonları kabul etti

Yeşilyurt Gençlik Spor İlçe Müdürü Mehmet Özgül, Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü Karate Salonu’nda yapılan, Karate Anadolu Yıldızlar İl Seçmesi'nde Kata ve Kumite de birinci olan sporcu ve antrenörlerini makamında kabul etti.

Burada açıklamalarda bulunan Yeşilyurt Gençlik Spor İlçe Müdürü Mehmet Özgül, “Anadolu Yıldızlarımızın birinci olması bizleri sevindirdi. Gülşen Kardeşler ‘in bu başarısı, ilimizin başarısıdır. Bu başarıda emeği geçen Çelik Spor Kulübü antrenörü sensei  Mustafa Çelik hocamızı tebrik ederek, başarılarının devamını temenni ederim. İlimizde yapılan Anadolu yıldızlar il seçmelerinde görev alan, Gülşen Ailesi'nin Babası Milli Hakem Muhammet Kemal Gülşen ve Milli Sporcu aynı zamanda hakem Caner Aygören'e Malatya Karatesine emeklerinden ötürü çok teşekkür ederim. Yeşilyurt Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü olarak, güzelim ilimizde sporun gelişimi için her geçen gün büyük yatırımlara ve projelere imza atmaktayız. Spor ve sporcunun gelişimi için bizlere düşen Malatya adına ne varsa her zaman göreve hazırız” dedi.

Antrenörler isekendilerini makamında kabul eden Gençlik Spor İlçe Müdürü Mehmet Özgül'e ve Tesis Amiri Sayın Yalçın Aydın’a teşekkür ederek, “Sayın müdürümüzün bizleri yakından takip edip, Malatya Karatesi'nin gelişimi ve ilerlemesi için her zaman yanımızda olduklarının farkındayız. Kendisine sporcularımız, Antrenörlerimiz ve hakem arkadaşlarımız adına sonsuz teşekkür ederiz. Gücümüzü ve desteğimizi, bizleri sahiplenen, Makamında onur eden kıymetli müdürlerimizden alıyoruz” diye konuştu. Haber-Foto: Nevzat Kanar