Ortak Akılla Dönüşüm: Dilek Mahallesi İçin Dev Yatırım Planı!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Dilek Mahallesi'nde planlanan yol genişletme çalışmaları ve diğer yatırımlar hakkında mahalle sakinleriyle istişarede bulundu. Geçit, 'Ortak akılla yapılan işler hizmet kalitemizi artırıyor' dedi.

Ortak Akılla Dönüşüm: Dilek Mahallesi İçin Dev Yatırım Planı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Özgür ile birlikte Dilek Mahallesi’nde genişletilmesi planlanan yol güzergâhlarında incelemelerde bulundu. Dilek Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Geçit, burada planlamaya alınan yatırımlar hakkında yetkililerden bilgi aldı ve mahalle sakinleriyle istişare toplantısı düzenledi.

Başkan Geçit, toplantıda yaptığı konuşmada, “Dilek Mahallemizin ulaşım ağının kalitesinin artması ve yaşam standartlarının yükselmesi için seçim döneminde verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz,” ifadelerini kullandı. Mahalle sakinleriyle yeni hizmetler konusunda sohbet eden Geçit, onların taleplerini ve önerilerini de dinleme fırsatı buldu. Mahalle muhtarları ve sakinlerinin düşüncelerinin kendileri için çok değerli olduğunu belirten Başkan Geçit, “Ortak akılla yapılan işler hizmet kalitemizi artırıyor,” dedi.

Yeşilyurt Belediyesi olarak ilçenin her köşesine en iyi hizmeti götürme anlayışıyla çalıştıklarını söyleyen Başkan Geçit, “Vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli bir ulaşım imkanına sahip olmaları için ilçemizin her bölgesinde çalışmalar yürütüyoruz. Mahalle ziyaretlerimizde muhtarlarımızın ve sakinlerimizin taleplerini dinliyor, yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veriyoruz. Dilek Mahallesi’ne seçim döneminde verdiğimiz sözleri yerine getirmek için planladığımız yatırımları hayata geçireceğiz,” diye konuştu.

Başkan Geçit, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Dilek Mahallesi’nde yoğun bir çalışma yürüttüğünü belirterek, “Mahallemizdeki yol genişletme çalışmaları ve diğer projelerle yaşam standartlarını yükseltmek için elimizden geleni yapacağız. Tek amacımız, ilçemizin dört bir tarafını konforlu, estetik ve güvenli bir ulaşım ağıyla donatmaktır,” dedi.