Onursal heyet oluşturuldu
Malatya Lokantacılar Derneği ve Malatya Profesyonel Aşçılar ve Pastacılar Derneği iş birliğinde Malatya Lokantacılar Derneği bünyesinde 'Gastronomi Onursal Heyeti' oluşturuldu.
Malatya Profesyonel Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkan Vekili Mehmet Zeki Saygı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Malatya’nın Gastronomi’ de öncü isimleri ve her iki derneğin yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi. Toplantıda konuşan Malatya Lokantacılar Derneği Başkanı Furkan Turmuş, memleketimizin Gastronomi’ de öncü isimleriyle bir araya geldiklerini belirterek, Malatya’da kültür ve turizm alanında yapılacak çalışmalarla Malatya’ya hak ettiği Gastronomi unvanı kazandıracaklarını söyledi. Oluşturdukları Gastronomi Onursal Heyeti’ne Malatya Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç’ın öncülük edeceğini ifade eden Turmuş, ilerleyen günlerde ise Malatya Profesyonel Aşçılar ve Pastacılar Derneği ile iş birliği protokolü imzalayacaklarını kaydetti. Malatya Profesyonel Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Cumali Çetinkaya ise, Malatya için Gastronomi’ de yeni bir dönemin başladığını ve güzel projelerle ilerleyecekleri vurgusunu yaptı. ‘Gastronomi Onursal Heyetinde’ yer alan isimler Malatya Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç, Malatya Profesyonel Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Cumali Çetinkaya, Vuslat TV Program Yapımcısı ve Sunucusu Cumali Duman, Gazeteci Mehmet Bülent Yalvaç, Anemon Otel Müdürü Mehmet Çetin, Ramada Altın Kayısı Otel Müdürü Zerrin Palancı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığından Narin Narin ve Malatya Park AVM Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Arzu Şavluk’un bulunduğu bildirildi.