Onlar giyinsin biz ısınalım

2018 yılında İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri tarafından kurulan Bilgi ve Erdem Topluluğu 'Onlar giyinsin biz ısınalım' adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 32 ihtiyaç sahibi çocuğa yardım eli uzatılarak, kışlık bot ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

Onlar giyinsin biz ısınalım

Malatya’da 2018 yılında İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri tarafından kurulan Bilgi ve Erdem Topluluğu 'Onlar giyinsin biz ısınalım' adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Bitlis’in Mutki ilçesine bağlı Kocainiş Köyü'ndeki ilkokul öğrencilerine kışlık bot ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

Yardım yürekleri ısıttı

Projenin detayları hakkında bilgiler paylaşan Bilgi ve Erdem Topluluğu Başkanı Mahsum Yaşar, 'Onlar Giyinsin Biz Isınalım' sloganı ile 32 öğrenciye bot ve kırtasiye malzemeleri temin ettiklerini belirterek, "Allah'ın insana yüklediği halifelik misyonu gereği yeryüzünün imarı ve iyiliğin yaygınlaştırılması için ellerinden gelen her türlü gayreti gösteren Malatya'daki öğrenci arkadaşlarla işbirliği içerisinde bir şeyler yapılabileceği ve bunun için sadece sözel ifadelerin yeterli olmayacağını düşünerek düzeltilebilecek türlü olumsuz durumlara el atan kıymetli Bilgi ve Erdem Topluluğu mensubu kardeşlerime teşekkür ederim. Ayrıca 'Onlar Giyinsin Biz Isınalım' projemizde bizlere Malatya dışında desteklerini ileten herkese Bilgi ve Erdem Topluluğu adına kalbi şükranlarımı sunarım" dedi.  Bitlis Mutki Kocainiş Köyü Onbaşı Mezrası Okul Müdürü Emine Taş ise, bu kadar anlamlı yardımların ulaşmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederek, Bilgi ve Erdem Topluluğu'nun yürekleri ısıttığını söyledi.