Önemli hizmetlere imza attık

AK Parti'li Avcı, partisinin Malatya İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi'nde konuştu.

Önemli hizmetlere imza attık

AK Parti Kadın Kolları MYK Üyesi ve AR-GE Birim Başkanı Hayrunnisa Avcı "AK Parti iktidarlarında Türkiye güçlü sözünün değil, sözün gücünün geçtiği bir dünya düzeninin sözcüsü olmuştur." dedi.

Avcı, Malatya Spor Salonu'nda toplanan AK Parti Malatya İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin milletin bizzat kendi ihtiyaç ve taleplerinden doğduğunu ve kuruluşundan bu yana Allah'ın yardımı ve milletin desteği, teşkilatların çalışmasıyla her alanda çok önemli hizmetlere imza attığını söyledi.

Avcı, şöyle devam etti: "Partimiz yapılamaz denenleri yapmış ve hayal edilemeyenleri gerçekleştirmiştir. AK Parti iktidarlarında Türkiye, güçlü sözünün değil, sözün gücünün geçtiği bir dünya düzeninin sözcüsü olmuştur. Yeni ve güçlü Türkiye'nin inşasında çalışan Kadın Kolları Teşkilatımız siyaseten ülkemizin asli ve önemli bir unsuru olmuştur. Kadın Kolları Teşkilatları olarak Genel Başkanımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız. İlke ve özveri ile çalışmaya devam edeceğiz. Kurumsal algı ve itibarımızı etkin yöneterek gerçeğin algıya yenik düşmesine izin vermeyeceğiz. Dünyanın en güçlü rol model kadın teşkilatı olma yolunda daha şevkle çalışacağız."