Ölmeztoprak, Yeşilyurt'ta Vatandaşlarla Buluştu

Yeşilyurt'ta temaslarda bulunan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yaka mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Ölmeztoprak, Yeşilyurt'ta Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yaka Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. Şehrin imar çalışmalarını ve parti politikalarını anlatan Ölmeztoprak, esnaf ziyaretleriyle de vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt ilçesinin Yaka Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Milletvekili Ölmeztoprak’a, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esin Yılmaz Tanrıverdi ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Gönül Özfındık da eşlik etti.

Yaka Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Milletvekili Ölmeztoprak, mahalle halkının sorunlarını ve taleplerini dinledi. Mahalle sakinleri tarafından “halkın milletvekili” olarak anılan Ölmeztoprak, vatandaşların beklentilerini en iyi şekilde karşılayacaklarını belirtti. Şehrin inşa, imar ve ihya çalışmaları hakkında bilgi veren Ölmeztoprak, devam eden projelerin bütüncül bir yaklaşımla ele alındığını ve bu süreçte hiçbir vatandaşın mağdur edilmemesi için tüm gayretin gösterildiğini vurguladı.

Milletvekili Ölmeztoprak, AK Parti’nin milletin bağrından doğan bir siyasi hareket olduğunu vurgulayarak, son 22 yılda devrim niteliğinde hizmetlerin hayata geçirildiğini söyledi. Türkiye’nin 2053 ve 2071 vizyonlarının inşası için başlatılan çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü ifade etti.

Mahalle ziyaretlerinin ardından kent merkezinde esnaf ziyareti de gerçekleştiren Ölmeztoprak, burada vatandaşlarla çay içerek sohbet etti. Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Milletvekili Ölmeztoprak, vatandaşların her zaman yanında olduklarını ve sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.