Ölmeztoprak Büyükşehir'e aday mı?

Yerel seçimlere sayılı günler kala Malatya'da gözler başkan adaylarına çevrilirken, Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı ise merak konusu oldu. Kulislerde, AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak'ın da aday gösterilebileceği ifade ediliyor.

Ölmeztoprak Büyükşehir'e aday mı?

Malatya’da, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) tamamlanan kongreler sonrası teşkilatlarda yerel seçimler için çalışmalara hız verilirken, AK Parti'nin 30 Büyükşehir adayının ise 7 Ekim'de gerçekleştirilecek büyük kongre sonrasında netleşmesi bekleniyor. 
AK Parti kulislerinde, AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ın da aday gösterilebileceği ifade ediliyor. Belediyecilik tecrübesinin yanı sıra 14 Mayıs seçimleri sonrası ortaya koyduğu performansıyla ezber bozarak dikkatleri üzerine çeken AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ın AK Parti Genel Merkezi tarafından yakından izlendiği öğrenilirken, Ölmeztoprak’ın AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilebileceği iddiaları kulislerde dillendiriliyor.