Öğretmenin yöntemi sosyal medyada viral oldu!

Bir coğrafya öğretmeni, yağışların oluşumunu canlandırarak anlattı. Öğrenciler dersin hem eğlenceli hem de bilgilendirici olmasından çok memnun kaldı.

Öğretmenin yöntemi sosyal medyada viral oldu!

Bir okulda coğrafya öğretmeninin anlattığı ders, öğrenciler tarafından büyük beğeni topladı. Öğretmen, yağışların oluşmasını ve dağların buna etkisini canlandırmalı bir şekilde anlatarak öğrencilerin ilgisini çekmeyi başardı.

Öğretmenin yöntemi sosyal medyada viral oldu!

Uzun boylu bir kişiden yardım alan öğretmen, denizden gelen nemli havanın dağlara çarpıp yükselmesi ve yağış olarak yere inmesini canlandırarak anlattı. Dersini hem canlandırmalı hem de esprili bir dille anlatan öğretmen, konuyu gayet güzel bir şekilde açıkladı.

Öğrenciler, coğrafya dersinin hem eğlenceli hem de bilgilendirici olmasından çok memnun kaldı. Öğretmenin ders anlatımını çok beğenen öğrenciler, bu şekilde daha kolay öğrendiklerini söylediler.

Coğrafya öğretmeni, bu yöntemle öğrencilerin derse olan ilgisini artırmayı ve konuyu daha kolay anlamalarını sağlamayı amaçladığını söyledi. 

Öğretmenin yöntemi sosyal medyada viral oldu!

Öğretmenin bu yöntemi, diğer öğretmenler tarafından da beğeniyle karşılandı. Öğretmenler, bu yöntemin diğer derslerde de uygulanabileceğini söylediler.

Coğrafya öğretmeninin dersi anlattığı video için tıklayın...